+45 3064 9000 •

KULLEN Dykning På Kullen

Klippedykning på den anden side af Øresund

Klippedykning i undervands-naturreservat på Kullaberg lidt nord for Helsingborg. Der findes to områder i Kullen, og vejrforholdene bestemmer, hvor dykkerturen går til.

Ablahanm ligger på Kullens nordside og kendetegnet er en lille lagune, som resulterer i super flot klippedykning. På begge sider af lagunen er der et meget flot undervandslandskab med bl.a. små skråninger og en lille grotte. Klipperne fortsætter til ca. 16 meters dybde, men dykket kan gå helt ned til 20 meter, hvor der primært er sandbund. Alt efter vinden kan turen også gå til andre steder på Kullen - f.eks. Ransvik, hvor der også er god dykning. 

Ransvik ligger på Kullens sydside. Sydsiden har ligeledes flotte klippeformationer med dale, som man kan svømme igennem. Også her kommer vi omkring 16 meter ned. Turen går til Ransvik, når vinden kommer fra nord.

Uanset hvor turen går til, tager vi to dyk og nyder naturen og en kop kaffe mellem dykkene. 

Info:

Inkluderet: På turen med DykkerGitte er der en uddannet dykkerleder, som er ansvarlig for turen. Vi medbringer selvfølgelig det nødvendige sikkerhedsudstyr, såsom førstehjælpskasse og ilt-udstyr. På udvalgte ture har vi også grill og grillpølser med. Vi hælper med at aftale fællestransport. Transport er ikke inkl. i prisen.  Vi sørger for transport af udstyr, som du har lejet af os. 2 dyk.

Mødested: Færgerne i Helsingør. Vejledning på Google Maps

Forudsætning: Gyldigt certifikat (minimum Open Water Diver) for dykkere.

 Har du ikke udstyr, kan du leje det online hos os her og hvis føler du dig lidt rusten, kan du bestille et genopfriskningsdyk her.

 DestinationStart DatePrice 
Kullen - klippedykning
lørdag 02 sep 2017
kr 350,00

Kullen - klippedykning

  • Start Date: lør 02 sep 2017 at 09:00
  • Our Price: kr 350,00

Request More Info

Kullen - klippedykning
søndag 03 sep 2017
kr 350,00

Kullen - klippedykning

  • Start Date: søn 03 sep 2017 at 11:00
  • Our Price: kr 350,00

Request More Info