dykkergitte
kurser aktiviteter rejser hvem er vi kontakt links

Dykkersafari på Maldiverne / Liveaboards

Tag 1 uge på Liveaboard på Maldiverne med fuldpension, dykning, alle måltider og fly
fra ca. 12.000 kr/person
(pris afhængigt af valg af båd, fly og årstid).

Oplev noget af verdens bedste dykning ved øgruppen Maldiverne i det Indiske Ocean. På overfladen er Maldiverne et sandt paradis med små palmeøer med hvide sandstrande midt på ækvator. Når du kommer under overfladen oplever du at livet her er ubeskriveligt.

Maldiverne har alt inden for store havdyr og er en af de bedste steder til at møde mantaer, hvalhajer, skildpadder, napoleon fisk, revhajer, hammerhajer, kæmpe stimer af flotte koralfisk og flotte koral-rev. Her er stille revdykning inden i atollerne, strømdyk i kanalerne mellem atollerne og flotte vægdyk på ydersiderne af atollerne.

Som en af de få steder i verden, kan du møde hvalhajer og mantaer hele året på Maldiverne - du skal blot vide hvor du skal dykke. Den erfaring har Dykkergitte. Siden år 2003 har vi flere gange om året haft dykkerture samt arrangeret individuelle dykkerrejser til Maldiverne, og vi kender derfor de bedste dykkersteder.

Når du booker din dykkerrejse gennem Dykkergitte, hjælper vi dig med at lave den bedste dykkerferie i forhold til dine ønsker.

Dykkergitte er forhandler af flere liveaboards på Maldiverne. Især bruges skibene Theia, Stingray, Blank Pearl og Dhaainkan'baa (se pris og beskrivelse nedenfor). Andre skibe charters efter ønske.

1 uge ombord på safaribåden er fra mandag formiddag til efterfølgende mandag formiddag. Du afhentes i lufthavnen af en engelsktalende guide, som sejler dig ud til safaribåden. Guiderne og personalet på safaribåden sørger for at du kommer til at dykke de bedste steder på jeres safarirute på Maldiverne. Oftest vil vi planlægge jeres dykkersafari, så I oplever forskellige atoller og dykkersteder - med alt fra makro til dykning med de helt store dyr.

Safarituren kan kombineres med ophold på resort eller med stop-over på Sri Lanka eller andet land på fly-ruten.

Afgange hver uge, men bestil i god tid, der er rift om pladserne.
Der er indført ny Maldivisk skat på 3,5% som skal tillægges priserne.

Priser uden fly - Individuel booking Dykkersafari på Maldiverne / Liveaboards:

Priserne kan variere lidt i henhold til dollarkursen. Spørg os om den aktuelle pris

Sæson A: 1. november 2010 - 2. maj 2011
Sæson B: 3. maj - 31. oktober 2010

BLACK PEARL eller STINGRAY - 3 stjernet liveaboard:

Pris pr. person/uge:
I delt dobbeltkahyt
Alene i dobbeltkahyt

Sæson B
kr. 6.295,-
kr. 12.300,-

Sæson A
kr. 7.895,-
kr. 13.995,-

Theia - 5-stjernet luksus-yacht:

Pris pr. person/uge:

Sæson B

Sæson A

I delt dobbeltkahyt
Alene i dobbeltkahyt
I delt Sea View suite
Eksklusiv Charter 16 pax

kr. 7.995,-
kr. 10.995,-
kr. 9.995,-
kr. 109.995,-

kr. 8.895,-
kr. 12.995,-
kr. 11.995,-
kr. 129.995,-

 

Dhaainkan'baa - top luksus

når kun det bedste er godt nok. Kontakt os for pris og reservation.

Priserne tilpasses løbende i forhånd til valutakurser med mere. Desuden har vi enkelte afgange med special-pris. Spørg på de enkelte datoer.

Bo på resort

Ønsker du at forlænge dit liveaboard med et ophold på et resort eller vil du bare heller bo på resort, så kontakt os for mere info. Vi samarbejder med en lang række resorts.

Når du har fundet tidspunktet, du ønsker at rejse, så kontakt Dykkergitte for at høre om ledige pladser og mulighederne for de enkelte både, eller hvis du ønsker at charter hele båden exclusivt eller ønsker længere ture.

Priserne er for 8 dage / 7 nætters liveabord, inkl. mad, 6 dages dykning med 3 guidede dyk pr. dag med engelsktalende guide (ialt 17 dyk), transfer fra lufthavnen og al service ombord (eksl. Maldivian Tourist Tax samt bed-tax 8 $/person/nat, og evt. drikkepenge - afregnes direkte på båden).

Skibene sejler ved minimum 6 deltagere.

Læs mere om Liveabord Safariturerne

Betingelser

Depositum på kr. 3.000,- betales ved tilmelding. Når vi har modtaget dit depositum, er du sikker på pladsen ombord på båden.
Restbeløbet skal betales senest 9 uger inden safarituren starter.

Afbestillingsbetingelser

Depositum refunderes aldrig.
Ved afbestilling 35 dage før afgang, så refunderes 50% af beløbet.
Ved afbestilling mindre end 20 dage før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Afbestillings- og syge-/rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager.

Det skal du selv sørge for

Rejseforsikring samt dykkerforsikring.
Vi kan hjælpe med flybilleter eller du kan selv finde dem på internettet fra ca. 5.900 dkr t/r. (Søg f.eks. via hjemmesiden Skyscanner ).

Når du booker gennem Dykkergitte, vil du få tilsendt program for turen samt information om dykningen og om Maldiverne generelt. Dykkergitte sørger for bestilling og pladsgaranti ombord på båden. Det er dit eget ansvar at være forsvarligt forsikret og dykke indenfor dine egne grænser, dvs. Dykkergitte kan ikke holdes ansvarlig for dykningen ombord på ture.

Dykkergitte er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 1847 - din garanti for en sikker rejse.

Tilbage til oversigten