dykkergitte
kurser aktiviteter rejser hvem er vi kontakt links

Søhest ved Daymaniyat Islands

Fisk i tusindevis møder dig på dine dyk

Kuffertfisk

Kamel i ørkenen

Lysekrone i den store moske

Oman

Oman - jomfruelig dykning i verdensklasse samt skildpaddesafari

Gruppetur i maj 2013
Guidet dykkerrejse - Special

9 dage

Oman er et sultandømme i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø med kyster ud til det indiske ocean (det samme hav hvor Maldiverne ligger). Oman gemmer på dykning i verdensklasse og 1001 nats eventyr på land samt store skildpaddestrande.

Fotos fra Oman

Gruppetur med afrejse fra Danmark med dansk gruppeleder. På denne tur kombinerer vi dyk på de smukkeste marineparker og fantastiske vrag med safari ud i ørken og besøg i skildpaddereservater.

Pris pr. person kun kr. 14.999,-

Turen er åben for alle - fra begynder til garvet dykker. En uge med fantastiske oplevelser. I Oman finder du kæmpe stimer af tropiske fisk, store søheste, flotte koralrev og ikke mindst skildpadder. Oman har store strande hvor du hele året kan møde havskildpadder som kommer op for at lægge æg. Med lidt held ser du også de mange små skildpadder kæmpe sig mod havet.

Oman bliver af mange kaldt for det lykkelige Arabien med en moderne og imødekommende befolkning, som mellem dykkene med stolthed viser dig rundt blandt ørkenforter, oaser og historiske byer.

Vores forventede rejse plan er:
Dag 1: Afrejse fra Danmark. Ankomst og indkvartering i Muscat i Oman
Dag 2-6: 5 dage med båddykning på 2 forskellige dykkesteder hver dag, blandt andet i nationalparken Daymaniate Islands. Retur til hotel sidst på eftermiddagen. Rig mulighed for at opleve Muscat på egen hånd; f.eks. den store mosque, fort Muttrach, den gamle by samt besøg i Muttrach Souk (det gamle market).
Dag 7: Safaritur i 4x4 biler til Wadi Shaab syd på af kysten. Ankomst til Turle Beach om eftermiddagen. Besøg i skildpaddepark efter mørkets frembrud.
Dag 8: Safaritur i 4x4 biler. Retur til Muscat og afrejse
Dag 9: Hjemkomst til Danmark.

Programmet kan variere lidt i henhold til flytider, vejrforhold m.m.

Indkvartering sker i delt dobbeltværelser på godt og hyggeligt hotel i Muscat, og den 8. indkvarteres vi i bungalows på stranden ved Turle Beach.

Prisen inkluderer:
Fly t/r til Muscat fra Danmark, transfer fra lufthavnen i Muscat, transfer fra hotel til dykkercenter, 5 dages båddykning, 6 nætter i delt dobbeltværelse på hotel i Muscat med morgenmad samt 1 nat på Turle Beach Resort med middag og morgenmad, kørsel i 4x4 bil, dansk rejseleder

Eksl. evt. udstyrsleje, Visa på 20 OMR (ca. 300 kr) samt adgang/bidrag til skildpaddepark 5 OMR (ca. 75 kr) - betales på stedet.

Mere om Oman

Prisniveauet ligger på niveau med Danmark og 1 OMR er ca. 2 Euros eller ca. 16 dkr (kurs oktober 2011). I lufthavnen kan man veksle dollars og euros til OMR.

Dykning i Oman kræver minimum Open Water Diver dykkercertifikat eller tilsvarende. Udstyr kan lejes. Dykkerkursus kan arrangeres op til ferien.

Afbestillings- og syge-/rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager.

Depositum på kr. 3.000,- betales ved tilmelding. Når vi har modtaget din betaling, er du sikker på pladsen på turen. Restbeløbet skal betales senest den 15. december 2012.

Afbestillingsbetingelser

Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes aldrig.
Ved afbestilling 90 dage før afgang, så refunderes 50% af beløbet.
Ved afbestilling mindre end 90 dage før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Hvis I hellere vil rejse på et andet tidspunkt, så kan Gitte arrangere en tur for jer.

Kontakt Gitte for tilmelding og mere information. Tlf. 3064 9000