dykkergitte
kurser aktiviteter rejser hvem er vi kontakt links

Dykkerrejser - Oplev verden under overfladen.

Dykkergitte har udvalgt nogle af verdens bedste dykkerdestinationer. Vores hoveddestination er Maldiverne med forskellige gode safaribåde og kvalitetsresorts på Maldiverne.
Rødehavet er en klassiker og Oman er vores helt nye destination.
Kontakt Gitte for tilmelding eller yderligere information på tlf. 30 64 9000

Liveaboards og Grupperejser (prisen er inkl. fly)

Vi har udvalgt en bred vifte af grupperejser, hvor vores erfarende danske dykkerleder står for det praktiske, så du kan slappe af og nyde din dykkerferie. Her booker du bare og så sørger vi for fly og overnatning og turen som helhed.

   Dykkerrejse til Maldiverne med dansk dykkerleder   Dykkerrejse til Rødehavet med dansk dykkerleder   Oman dykkerrejse   Gouda rejseforsikring

Flere rejser under planlægning. Kontakt os for mere info.

Individuelle dykkerrejser (prisen er eksl. fly) Vi kan arrangere fly for dig.

Rejs når du vil og planlæg din dykkerferie efter dine behov og ønsker.
Her planlægger vi din/jeres tur sammen. Du sender mig en mail, med tidspunkter og dine ønsker og jeg gør alt hvad jeg kan for at opfylde dem. Der kan være udsolgt på nogle resorts og både og din tilmelding er først bekræftet, når jeg har modtaget din indbetaling og du har modtaget rejsebevis fra mig.

Maldiverne   Oman dykkerrejser og dykning   Rødehavet

Kontakt os vi du ønsker at rejse til andre destinationer, har specielle ønsker, eller ønsker at vi skal lave en gruppetur med dykning specielt for jer, f.eks. for jeres dykkerklub, familie, firma, ungdomsskole eller vennegruppe.

Tilmeld dig vort nyhedsbrev DykNyt og få nyheder og gode tilbud på dykkerrejser mm. på email.

Der planlægges løbende nye dykkerrejser og dykkeroplevelser. Så hold øje med denne hjemmeside eller kontakt Gitte, hvis du har specielle ønsker om tidspunkter, dykkerkursus, eksklusiv-rejser eller lignende.

Dykkergitte er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 1847

Tilbage