Om os

Hos os i team Dykkergitte, elsker vi at dykke. Vi dykker så ofte vi kan og vi vil gerne have flere til at opdage denne fantastiske sport under overfladen. 

Dykkergitte er et dynamisk team af professionelle dykkere, der uddanner dykkere på alle niveauer -- fra begynder til og med instruktørniveau. For os er kursisten i centrum og vi lægger vægt på at alle kursisterne får en god oplevelse. 

Vi sætter sikkerhed højt og respekterer kursisternes individuelle grænser, så ingen grænser overskrides. For os er dykning en rekreativ og afslappende sport i pagt med naturen.

Når vi underviser, er vi ofte to instruktører og dermed er du altid i gode hænder og tæt på en professionel, der kan hjælpe dig. Desuden er det altid hyggeligt, når vi er flere afsted på kurser eller ture. Mange af os har været med i mange år, så du vil altid finde en erfaren instruktør/divemaster på alle aktiviteter. 

Du er altid velkommen til at ringe til Gitte på 3064 9000 eller sende en mail til gitte@dykkergitte.dk

Vi uddanner inden for PADI og er et 5 stjernet PADI IDD Resort (Gold Palm). Dette betyder blandt andet, at et certifikat fra os er internationalt anerkendt over hele verden.

Vi uddanner handicappede dykkere indenfor IAHD (International Association for Handicapped Divers). Flere af vore instruktører er handicapinstruktører.

Vi bruger kun kvalitets-dykkerudstyr i vores undervisning og et stort Baur kompressor anlæg med lufttank, for at sikre dig de bedste og sikreste dyk.

Læs mere om

Alle
Ejer
Instruktør
Divemaster

Gitte Skytte

Ejer

Jeppe Majlund

Instruktør

David Schønveller

Instruktør

Ramona Toni

Instruktør

Jonathan Hessner

Instruktør

Maria Kjærsgaard

Divemaster