Dykkercertifikat: PADI Open Water Diver

Dykkercertifikat - lær at dykke.

Dykkercertifikat - Lær at dykke. Dykning med Dykkergitte. Lær at dykke. Med et PADI Open Water certifikat fra DykkerGitte kan du dykke ned til 18 meter med en dykker, der har samme certificering overalt i verden.
Du skal helst være godt igang med e-learning, når du er på første dag på kurset. Husk at vælge Dykkergitte som dit center, hvis vi skal certificere dig. Vi træner først på lavt vand (eller bassin) og dernæst er der øvelser i åbent vand. Åbent vand afhænger af vejrforhold de pågældende dage. Vi dykker stort set alle tirsdage og torsdage samt weekender i hele højsæsonen, så vi har altid tid til dig. 

OPEN WATER DIVER

Kurset består af 2 dele:

Del 1. Lavt vands træning. To aftenener (tirsdag og torsdag) eller en weekend formiddag. Du kan også aftale andre muligheder med Dykkergitte

Del 1 foregår tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 til 20.30 på Amager Strandpark, hvis vejret tillader det. Om vinteren foregår del 1 i bassin.  

Del 2. Består af 4 dyk med øvelser på åbent hav. 

Del 2 er en weekend, hvor vi er i åbent vand – typisk tager vi det hele i samme uge, men det er også muligt at aftale individuelt, hvornår du vil have del 2. Det skal bare være i planen fra start. Du kan også tage del 2 i udlandet. Der må max. Gå 12 mdr. fra del 1 til du tager del 2. Del 2 planlægges efter vind og vejr, så det vil du først få besked på lige inden dykningen.

Holdstørrelse:

Vi har god tid til den enkelte kursist og vi har en del divemastere, der også går rundt og hjælper til. Der er også mulighed for at lave et individuelt forløb bare til dig, hvis du har særlige behov eller er lidt nervøs for vandet. Der vil dog laves en særlig pris for dig i tilfælde af eneundervisning. Vi vil meget gerne vide det inden, hvis du mener, du har behov for eneundervisning. Vi laver også eksklusiv kurser, for dig, der har særlige ønsker til at lære at dykke.

Forudsætninger:

Du skal være fyldt 10 år for at starte på PADI Open Water Diver Jr. kurset, men må kun dykke med forældre eller professionel indtil du er 15, så er du ikke længere junior. Det er samme krav som alm. certifikat. Du skal kunne svømme min. 200 meter og træde vande 10. min.
Du skal være sund og rask og det er dit ansvar at din helbredserklæring er korrekt udfyldt inden kursusstart. Er du i tvivl, så ring til Gitte på 30 64 90 00 eller mail gitte@dykkergitte.dk.

Tilmelding sker online og er bindende. Hvis du har tegnet forsikring, kan du flytte kurset med 7 dages varsel, men du kan ikke få penge tilbage. Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på kurset, vil du ikke modtage refusion. Hvis der er dele af kurset, du ikke består, kan du altid købe ekstra timer udover kurset.

KURSET INDEHOLDER:

Vi starter på lavt vand til du kan øvelserne og så ud på dybere vand, når du kan det. Alt foregår i trygge rammer. Du kan starte e-learning her Fra 1. maj 2020 får du et e-card som certifikat, hvis du består både teori og praktiske øvelser hos Dykkergitte. 

Dykkergitte afholder ikke længere dykkerkurser. Vi kan anbefale Diving 2000 som et alternativ.

Dykkercertifikat - lær at dykke

Dette kursus er for dig, der vil have PADI Open Water Diver certifikat. Det er sjovt, nemt og hurtigt og du bruger kun tiden på at lære. Du skal kun ud i vandet 4 dage. Vi har alt udstyr med til dig, så du ikke skal tænke på det.

Uanset hvor du skal hen, giver et PADI Open Water Diver dig mulighed for at dykke til 18 meter. Du skal dykke med en makker og du kan nyde din ferie fra første dag og der venter de helt store dykkeroplevelser. Kort sagt din verden bliver meget større, når du også kan se, hvad der gemmer sig under vandoverfladen. 

Glæd dig til at lære at dykke.

Salg af dykkerudstyr

Alt udstyr er inkl. i kursusprisen. Det er dog en fordel at købe noget, der er tilpasset dig og dit dykkerniveau og ambitioner. Vi har et stort udvalg i dykkerudstyr indenfor mærkerne Scubapro og Seac, og har  pakketilbud, så du fra start kan købe lige det udstyr, der passer til dig til en god pris. 

E-learning?

Du betaler kr. 3399,- for den praktiske del hos Dykkergitte. Dertil kommer e-learning. Det er en stor fordel at du er i gang med e-learning inden, du møder på kurset. Din certificeringskode følger med e-learning. Du kan altså ikke blive certificeret medmindre du har købt din e-learning og valgt Dykkergitte som center. Kontakt Dykkergitte, hvis du er i tvivl. 

 

Lær at dykke - tælleren virker ikke, så du kan ikke se, hvor mange pladser, som er ledige. Tilmeld dig også gerne på gitte@dykkergitte.dk

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris