KURSUS: PADI Open Water Diver - E-learning

Med et PADI Open Water certifikat e-learning fra DykkerGitte kan du dykke ned til 18 meter med en dykker, der har samme certificering overalt i verden.
Kurset består confined water (stille vand) og øvelser i åbent vand. Åbent vand afhænger af vejrforhold den pågældende weekend. så vi ved ikke på forhånd, hvor det er.

OPEN WATER DIVER - E-learning

Inden kurset skal du have bestået e-learning, som du skal købe direkte af PADI. Her skal du også uploade billede af dig selv, samt udfylde helbredserklæring.

 

Holdstørrelse: 

Vi har god tid til den enkelte kursist og vi har en del divemastere, der også går rundt og hjælper til. Der er også mulighed for at lave et individuelt forløb bare til dig, hvis du har særlige behov eller er lidt nervøs for vandet. Der vil dog laves en særlig pris for dig i tilfælde af eneundervisning. Vi vil meget gerne vide det inden, hvis du mener, du har behov for eneundervisning.

Forudsætninger:

Du skal være fyldt 10 år for at starte på PADI Open Water Diver Jr. kurset, men må kun dykke med forældre eller professionel indtil du er 15, så er du ikke længere junior. Det er samme krav som alm. certifikat. Du skal kunne svømme min. 200 meter og træde vande 10. min.
Du skal være sund og rask og det er dit ansvar at din helbredserklæring er korrekt udfyldt inden kursusstart. Er du i tvivl, så ring til Gitte på 30 64 90 00 eller mail gitte@dykkergitte.dk.

Tilmelding sker online og er bindende. Hvis du har tegnet forsikring, kan du flytte kurset med 7 dages varsel, men du kan ikke få penge tilbage. Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på kurset, vil du ikke modtage refusion. Hvis der er dele af kurset, du ikke består, kan du altid købe ekstra timer udover kurset.

Kurset indeholder

Inklusiv i kursusprisen: E-card som certifikat. Lån af udstyr. Kurset varer 2 weekender og det er for dig, der selv kan lave teorien derhjemme inden kurset. 

Eksklusiv i kursusprisen: E-learning - du skal have købt den af PADI og være tilknyttet Dykkergitte - ellers vil der komme ekstra betaling for dit certifikat, hvis du vælger et andet center. Plastic kort som certifikat kan tilkøbes. Forplejning, transport øvrige ting, der ikke er nævnt ovenfor. Vores kursister kører gerne sammen, og mange steder kan man tage bus eller tog.

E-learning? Køb teoridelen direkte hos PADI her

 

E-learning købes direkte af PADI

Husk at der skal stå Dykkergitte i venstre side af skærmen. Hvis du vælger et forkert kursus, dykkerskole, eller afslutter dit køb midt i processen, så skal du henvende dig direkte til PADI for at få det hjælp til det. 

Dette er det fulde dykkerkursus.

Dette kursus er for dig, der ønsker at tage hele kurset og dermed opnå dit PADI Open Water Diver certifikat. 

Uanset hvor du skal hen, giver et PADI Open Watere Diver dig mulighed for at dykke til 18 meter. Du skal dykke med en makker og du kan nyde din ferie fra første dag og der venter de helt store dykkeroplevelser. Kort sagt din verden bliver meget større, når du også kan se, hvad der gemmer sig under vandoverfladen. 

Glæd dig til at lære at dykke.

Salg af dykkerudstyr

Alt udstyr er inkl. i kursusprisen. Det er dog en fordel at købe noget, der er tilpasset dig og dit dykkerniveau og ambitioner. Vi har et stort udvalg i dykkerudstyr indenfor mærkerne Scubapro og Seac, Se vores udstyr i vores webshop her. 

Vi dykker så snart vi kan. Vores tæller virker ikke, men der er mindst 1 ledig plads på hvert kursus - ellers bliver den taget af. Tilmeld til gitte@dykkergitte.dk

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris
24-10-2020 09:00 24-10-2020 12:00 Tørdragtskursus 0 1.200,00 DKK
25-10-2020 09:00 25-10-2020 13:00 Stevns Klint 10 250,00 DKK
15-11-2020 09:00 15-11-2020 13:00 Tørdragtskursus 4 1.200,00 DKK
22-11-2020 09:00 22-11-2020 13:00 Stevns Klint 10 250,00 DKK