Er du den næste Dykkerinstruktør?

KURSUS: PADI Dykkerinstruktør

Vil du være PADI Instruktør og få masser af muligheder for at have et enten fuldtids- eller fritidsjob som dykkerinstruktør overalt i verden?

Du gennemgår et grundigt IDC forløb med Gitte Skytte (Course Director siden 2010), og du bliver kørt fuldstændigt i stilling til at bestå IE.
Du vil herefter være godt rustet til at få succes i hele verden som PADI OPEN WATER INSTRUCTOR
Det er et af de mest omfattende kurser og det kræver du er godt forberedt.

Forudsætninger:

Du skal have min. PADI Divemaster for at starte på kurset og det er en fordel, hvis du har taget EFR-Instruktør inden kurset.

 

Plan for 2021 IDC

Vi afholder 3 kurser i 2021 og alle 3 er lagt med lidt dage mellem selve IDC og IE. Dette er gjort for at du har tid ind i mellem til at få klaret alt det, du skal andre steder, så du fuldt kan fokusere på IE. 

Vi har gratis – pep talk og gode fif til IDC ca. en uges tid inden, så sig til, hvis du gerne vil med på det. 


Dette er en plan, der virker. Du bliver undervist både af Course Director Gitte og Master Instructor David, så du vil komme pensum særdeles grundigt igennem og dermed være helt klar til IE.

Dette kursus vil ændre dig og hele din måde at se på dykning og på andre dykkere. Det er fantastiske venskaber, der bliver opbygget og du vil aldrig glemme de andre, der er på kurset. Uanset om det er interne Dykkergitte folk, der støtter og hjælper dig eller om det er nogle af de andre deltagere på holdet. Vi er her alle for at du skal blive den bedste instruktør.

Det er noget helt særligt at have ansvaret for holdet, hvad enten du underviser på Open Water eller Advanced eller Divemaster hold. Det kræver sin superhelt. Nemlig at alle skal være trygge, alle skal være glade og mange er nervøse eller spændte og du skal klare det hele. 

Du lærer selvfølgelig alt om det på kurset. Derfor er kurset også meget intensivt og det kræver noget af dig. Du kan enten tage hele kurset på en gang eller dele det op, så du først bliver Instruktør Assistent og derefter Instruktør. Det er helt op til dit temperament og din tid og niveau.

Bliv dykkerinstruktør - Giv din passion for dykning videre.

Du skal bestå følgende for at blive instruktør:

 • Teoriprøve i alm. Dykkerteori og i Standarder og Procedurer
 • Teoriundervisning
 • Bassinundervisning samt demonstration af øvelser
 • Åbent hav – undervisning af kursister, hvor du varetager undervisningen.

INFORMATION

HVAD KAN DU SOM DYKKERINSTRUKTØR UNDERVISE I?

Efter du er blevet instruktør, kan du undervise i det hele op til og med Divemaster niveau. Dog ikke specialer, der kræves at du er Speciality Instructor.

 

UDSTYR

Du skal dykke i det dykkerudstyr, du ville undervise elever i. Desuden skal du have en fløjte og en bøje.

 

UNDERVISNINGSMATERIALER

PADI Instructor Development Course crewpak har alt hvad du behøver, du skal dog lave e-learning, som du skal være færdig med inden kursusstart. Du skal også have læst kursusmaterialet igennem inden og vi anbefaler at du kun planlægger IDC og intet andet i de dage den tager, da der bliver hjemmeopgaver, som du skal forberede til næste dag. Du vil derfor ikke få tid til meget andet end dykning og dykker studier.

 

NÆSTE SKRIDT

Instructor Examination (IE) Efter du har betstået IDC skal du til IE - dvs. du skal tilmelde dig eksamen hos PADI. Dette er direkte til PADI og betales selvfølgelig af deltageren. Du kan først tilmelde dig IE når du har bestået IDC kurset.

 

FORUDSTÆNINGER FOR DELTAGELSE

Du skal selvfølgelig være en dygtig dykker. Desuden skal du have din dykkerteori på plads og du skal bevare overblikket i enhver situation.

For at kunne deltage i kurset skal du have:

 • PADI Divemaster eller PADI Assistant Instructor eller evt. fra en anden organistation
 • Være certificeret Emergency First Response Instructor
 • Være mindst 18 år gammel
 • Være dykker i mindst 6 måneder
 • Have logget 60 dyk, hvor er indgår erfaring med natdyk, dybdedyk og navigation, når du starter på ICD. Inden du kommer til IE skal du have mindst 100 loggede dyk
 • Have EFR der ikke ældre end 24 mdr. gammelt.
 • Lægeerklæring med underskrift fra lægen, som ikke er ældre end 12 mdr.

DIT NÆSTE EVENTYR

At få en masse erfaring i at undervise i dykning. Du vil se, hvordan du udvikler dig at undervise og give din passion videre. Når du bliver klar, så vil du få lyst til at undervise i det, som interesserer dig mest, så er det bare at tage Speciality Instruktør kurset og du kan så undervise i f.eks. natdykning, navigation mv.

Kommende datoer

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris