PADI Førstehjælpskursus

KURSUS: PADI Emergency First Response (EFR) Primary and Secondary Care

Emergency First Response kurset giver dig kundskaber i førstehjælp og CPR (hjertemassage). Når du har lært at håndtere en ulykke, vil du opdage, hvordan du skal anvende førstehjælpen og CPR i forbindelse med tilskadekommende. Dvs. håndterer hjertestop, store blødninger, rygskader, chok, bevidstløse personer osv. 

Kurset indeholder de internationale anerkendte normer for førstehjælpskurser. Kurset er for dig, der ønsker at kunne yde førstehjælp ved ulykker. Kurset kan også fuldføres af ikke-dykkere.

I Secondary Care delen af kurset lærer vi at give forbindinger og lignende, som ikke er livsgivende, men som er det de fleste af os kan komme ud for i hverdagen. Du lærer bl.a. hvordan du kan lægge en skinne så offeret kan klare sig indtil man kommer tættere på professionel hjælp. Du lærer også at vurdere, om der skal lægehjælp til sygdomme osv. Der gennemgås en række eksempler, som man kan komme ud for i hverdagen, og som vil gøre dig mere opmærksom på, om professionel hjælp behøves. 

KURSET INDEHOLDER

Kurset varer en aften.

Forudsætninger for deltagelse: Alle kan deltage - både dykkere og ikke-dykkere.

Pris er inklusiv kursusmateriale og certifikat.

Emergency First Response (eller lignende førstehjælpsbevis) er nødvendigt, hvis du ønsker at blive Rescue Diver eller gå videre som Divemaster.

Vi anbefaler også at du tager kurset Emergency Oxygen Provider, hvor du lærer at give ilt ved dykkerulykker.

Dykkergitte afholder ikke længere dykkerkurser. Vi kan anbefale Diving 2000 som et alternativ.

Information

Du kan tilmelde dig PADI førstehjælpskursus gennem vores online tilmelding - på telefon 3064 9000 eller via mail til gitte@dykkergitte.dk. Bestilling er efter først-til-mølle princippet efter betaling.

Tidsbestilling og tilmelding er nødvendig.

Kommende datoer

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris