Genopfrisk

KURSUS: Hold dine dykkerfærdigheder ved lige

Husk at genopfriske dine dykkerfærdigheder. PADI anbefaler genopfriskning efter 6 mdr. uden dykning. Selvom du er en habil dykker, er det ikke sikkert at du har trænet nødprocedurer i lang tid.

Det handler om din og din makkers sikkerhed, så er det vigtigt at træne tom-for-luft situationer, masketømning og andre øvelser.

Hvordan foregår det?

Vi starter med at samle udstyret og så går vi ellers i gang med så mange øvelser som vi kan nå på en time. Typisk kommer vi igennem alle vigtige øvelser.

Hvilket niveau?

Hvis du er usikker på dit niveau som dykker, er genopfriskning en god måde at finde dit niveau på og du kan så altid derefter beslutte, om du vil videre på f.eks. Advanced Open Water, Rescue eller noget helt andet.

Hvor mødes vi?

Vi mødes på dykkerstedet, så alt hvad du skal gøre, er at møde op og gå igang. 

Hvis du ønsker at vi skriver i din logbog efter dykket. 

KURSET INDEHOLDER

Genopfriskning i havet.

Du kan fra 1. maj til 1. september lave genopfriskning i havet. Det koster kr. 799,- inkl. lån af udstyr. kontakt os for at aftale tid på 3064 9000 eller gitte@dykkergitte.dk

Information

Det tager 1 time og koster kr. 799,- der kan være op til 4 personer på holdet.

Genopfriskning anbefales ved 6 mdr. uden dykning.

Hvis du genopfrisker regelmæssigt, så har du hele tiden dine teknikker på plads, og er en mere sikker dykker. Desuden skal du ikke bruge de første par dyk på ferien på at finde dig til rette i vandet som dykker igen.

Kommende datoer. 26. 27. og 28. juli foregår dykningen ved Stevns

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris