Bliv Professionel Dykker

KURSUS: Padi Divemaster

Som Divemaster bliver du en del af det professionelle team, der leder dykkere under overfladen, du lærer at arbejde med mennesker og gøre en forskel. Et af de største finnespark, du kan tage indenfor din dykkerkarriere er at starte på en Divemaster uddannelse.

PADI DIVEMASTER KURSUS

På dit Divemaster kursus lærer du at have med nye dykkere at gøre. Du finpudser dine dykkerfærdigheder og du udvikler dine lederevner. Desuden kommer dit teoretiske niveau op på et højrere plan.

Du kan i den grad bruge en Divemaster uddannelse på dit CV, for det viser at du har erfaring i at være leder.

Divemaster er også dit første skridt på vejen til instruktør uddannelsen.

Start PADI Divemaster i dag

Du kan starte når du vil mail til gitte@dykkergitte.dk

Vil du gerne have det sjovt og lede ture og have mulighed for at få job i hele verden?

Du er vild med dykning og vil gerne give dine guldkorn videre. Du vil gerne dele gode oplevelser med andre. Du er en entusiastisk og erfaren dykker, fuld af gå på mod og med masser af overskud til at instruere og hjælpe andre. Du vil også selv blive en dygtigere dykker.

Tre faser:

  • Konditionstest og udholdenhed
  • Teoretiske færdigheder
  • Praktiske færdigheder

Dine områder som Divemaster

  • At lede dykkerture for certificerede dykkere.
  • At assistere instruktører på kurser
  • At afvikle prøvedyk når du er blevet opkvalificeret til det.

KURSET INDEHOLDER

Divemasterkurset består i høj grad af praktik. Du kommer til at være assistent på Open Water Diver og et videregårende kursus - enten Advanced eller Rescue. Du kommer til at være med til at undervise sammen med instruktøren, så du kan vise kursisterne, hvordan man laver de forskellige øvelser.

Dykning og lederevner udvikles

Du får dykket rigtig meget og du kommer til at opleve at dine lederevner udvikles. Du bliver bedre til at tage initiativ og til at vise kursisterne, hvordan man får mest muligt ud af sin dykning.

Du kommer til at være meget sammen med de øvrige kursister på alle niveauer, og du kommer til at gøre en stor forskel for en masse mennesker.

Gode tilbud på Scubapro produkter.

Dykkergitte afholder ikke længere dykkerkurser. Vi kan anbefale Diving 2000 som et alternativ.

Information

Hvad er kravene?

Du skal kunne svømme 400 på tid, des hurtigere - des bedre. Træde vande 15 min. Bjerge, Være indstillet på at træne øvelserne. Håndtere en stress øvelse. Dvs. alm. gode dykkerfærdigheder og 40 dyk. Desuden skal du have gyldig EFR, og du skal være Rescue Diver eller indstillet på at tage den i starten af din Divemaster uddannelse.

Hvor lang tid tager det?

Det bestemmer du meget selv. Du må max være 1 år om at gennemføre din Divmaster uddannelse. Langt de fleste gør det på ca. 1 - 2 mdr. alt efter hvor meget man lægger i det og hvor ofte man kan deltage på aktiviteter. Det er en professionel uddannelse, hvor du skal kunne tage vare på andre mennesker bagefter. Derfor er træning og rutine en vigtig del af din uddannelse.

Du skal igennem et helt forløb med mange punkter, så derfor er det helt op til dig, hvor ivrig og flittig du er. Der er selvfølgelig også afhængig af kursus aktiviteterne i øvrigt og hvordan vejret er. Om vinteren vil det typisk tage længere tid end om sommeren, men der vil du nok være mere i bassinet - men du skal igennem det hele.

Start din Divemaster NU - Vi har Divemastere igang hele tiden og du er velkommen så mail til gitte@dykkergitte.dk. Det bedste tidspunkt at starte på, er når du er motiveret for det. 

Kommende datoer

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris