DYKKERCERTIFIKAT

KURSUS: PADI Open Water Diver - Del 1

PGA CORONA VIL BASSINTRÆNING FOREGÅ PÅ LAVT VAND I STEDET

Med et PADI Open Water Del 1 fra DykkerGitte kan du afslutte din dykkeruddannelse overalt i verden. Herhjemme som i udlandet. 
Kurset består af dykkerteori og dykkertræning på lavt vand.

Ved bestået teoriprøve og bassintræning, vil du få bevis på at du har bestået disse dele, så du kan gå direkte i åbent hav i varmere vand. Enten herhjemme om sommeren eller på din ferie. 

Fordelen ved at tage teori og bassin herhjemme er at du kommer rigtig godt igang med kurset - du kender alle øvelserne, når du skal ud i åbent hav, og du får teoriprøven på dansk. 

Del 1. Teoriundervisning, bassinøvelser og teoriprøve.

Holdstørrelse: Vi har god tid til den enkelte kursist og vi har en del divemastere, der også går rundt og hjælper til. Der er også mulighed for at lave et individuelt forløb bare til dig, hvis du har særlige behov eller er lidt nervøs for vandet. Der vil dog laves en særlig pris for dig i tilfælde af eneundervisning. Vi vil meget gerne vide det inden, hvis du mener, du har behov for eneundervisning.

Krav: Du skal være fyldt 10 år for at starte på PADI Open Water Diver Jr. kurset, men må kun dykke med forældre eller professionel indtil du er 15, så er du ikke længere junior. Det er samme krav som alm. certifikat. Du skal kunne svømme min. 200 meter og træde vande 10. min.
Du skal være sund og rask og det er dit ansvar at din helbredserklæring er korrekt udfyldt inden kursusstart. Er du i tvivl, så ring til Gitte på 30 64 90 00 eller mail gitte@dykkergitte.dk.

Tilmelding sker online og er bindende. Hvis du har tegnet forsikring, kan du flytte kurset med 7 dages varsel, men du kan ikke få penge tilbage. Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på kurset, vil du ikke modtage refusion. Hvis der er dele af kurset, du ikke består, kan du altid købe ekstra timer udover kurset.

Kurset indeholder

PGA. Corona afholder vi kurset som confined water (beskyttet vand) Dvs. vi kan altså godt komme i vandet og tage kurset. 

Kurset er inkl. lån af udstyr, inkl. teoribog og e-card ved bestået kursus. 

Eksklusiv i kursusprisen: Forplejning, transport øvrige ting, der ikke er nævnt ovenfor. Vores kursister kører gerne sammen, og mange steder kan man tage bus eller tog. Hvis du vælger at tage del 2 i udlandet, og køber del 2 der, så skal du huske at tilkøbe din certificering. (du har IKKE betalt for afgifter til PADI ved at købe del 1. Det skal du betale, når du køber del 2. Hvis du tager del 2 hos os, så er det inkl. i prisen)

E-learning? Klik her

Hvordan kan jeg dele kurset op?

Tag Del 1 herhjemme og Del 2 på ferien.

Uanset hvor du skal hen, kan du tage Del 1 herhjemme og tage Del 2 på ferien. Vi hjælper dig godt i gang, lærer dig teorien og forklarer, hvad du skal kigge efter, når du kommer på ferie. Du får en blanket, som du skal medbringe til din feriedestination, hvor du så tager havdykkene i åbent vand. Prisen for første del er 2.450 kr. og den kan bestilles nederst på siden.

Hvis du alligevel ikke får taget Del 2 på ferien, kan du købe den hos DykkerGitte, når du kommer hjem for kr. 2.450.

Du kan også tage hele kurset - se mere under Dykkercertifikat

Salg af dykkerudstyr
Alt udstyr er inkl. i kursusprisen. Det er dog en fordel at købe noget, der er tilpasset dig og dit dykkerniveau og ambitioner. Vi har et stort udvalg i dykkerudstyr indenfor mærkerne Scubapro og Seac, og har hver mandag et pakketilbud, så du fra start kan købe lige det udstyr, der passer til dig til en god pris. Glæd dig til at se vores udvalg i DGI-byen på din første kursusdag eller se vores udstyr nederst på siden.

E-learning
E-learning er for dig, der hellere vil sidde og lave din teori hjemme eller dig, som ikke forstår dansk. Den findes pt. kun på Engelsk og du vil spare tirsdag aften - dvs. samlet set vil du ikke spare penge ved at tage e-learning. Hvis du vælger E-learning skal du være tilknyttet Dykkergitte S 5248 for at kunne tage eksamen hos os. Kontakt derfor Dykkergitte, hvis du overvejer denne mulighed.

Kommende datoer

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris