Prøv at dykke i åbent hav

KURSUS: Prøvedyk

Prøvedyk i åbent hav 

Hvis du har lyst til at opleve den danske natur under overfladen, er prøvedyk i havet måske noget for dig. Du prøver at dykke i dragt og med al dykkerudstyret på og svømmer en tur ved havbunden, hvor du oplever den danske natur, som fisk, søstjerner, krabber og andre dyr, alt efter, hvor vi afholder dykket.

Hvordan foregår prøvedykket i åbent hav?

Der vil være 2 prøvedykkere pr. instruktør, så du vil være i meget trygge rammer. Vi har alt udstyret med ud på dykkerstedet til dig, så det eneste du skal gøre er at møde op efter aftale med os. Vi holder prøvedykning på Amager Strandpark og ellers på de steder, hvor vi kører dykkerture. Det er altså som regel muligt at aftale prøvedykning i forbindelse med vores dykkerture. Vi anbefaler, at du bestiller det mindst en uge inden turen. Du lærer ikke at dykke på et prøvedyk, men du får en prøve på, om dykning måske er noget for dig. Vi afholder prøvedyk efter aftale fra 1 maj til 1 september.  

Glæd dig til en fantastisk oplevelse under overfladen. Vi vil gøre vores til at du synes, at dykning er sjovt og at du får lyst til at starte på begynderkurset, PADI Open Water Diver. Din instruktør på prøvedykket vejleder dig gerne i, hvordan du kommer videre med din dykning.

DYKKET INDEHOLDER

Vi mødes på dykkerstedet og vi medbringer alt udstyr til dig. Det eneste du skal gøre er at møde op frisk og veludhvilet og klar til at dykke. Du hører ganske kort om udstyret og lærer hvordan du bruger det. Derefter går du i vandet med din instruktør, som vil hjælpe dig med at få et godt dyk rundt og se fiskelivet på det pågældende sted. Glæd dig til en fantastisk oplevelse. Efter endt dyk, så ved du om dykning er en aktivitet for dig. Du kan gå gå videre på PADI Open Water Diver kursus

Dykkergitte afholder ikke længere dykkerkurser. Vi kan anbefale Diving 2000 som et alternativ.

Information

Du kan tilmelde dig vores prøvedyk i åbent hav gennem vores online tilmelding - på telefon 3064 9000 eller via mail til gitte@dykkergitte.dk. Bestilling er efter først-til-mølle princippet efter betaling.

Tidsbestilling og tilmelding er nødvendig.

Kommende datoer - tælleren virker ikke, så du kan ikke se, hvor mange ledige pladser, der er. Bookningen virker : ) Dykning den 26. 27. og 28. juli foregår på Stevns

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris