Snorkling

KURSUS: Lær at snorkle

Lær at snorkle og få mere ud af din snorkling på ferien eller ved de danske kyster. Snorkling er for alle og er en god introduktion til livet under overfladen. Alle kan være med, også dem, der er lidt nærvøse for vandet. 

Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser, hvor du kan forbedre dine færdigheder. Du lærer om udstyr samt brugen af det, lærer forskellige snorkelteknikker, ned- og opstigningsmetoder og prøver øvelserne i vandet.

Hvornår: I DGI-byen har vi snorkelkurser næsten hver mandag og onsdag aften med sessioner, der starter henholdsvis kl. 18.00, 19.00 eller 20.00. Snorklingen tager ca. 1 time inkl. instruktion og lån af snorkel udstyr. Du har mulighed for at købe dit eget kvalitetsudstyr hos Dykkergitte i forbindelse med kurset.

KURSET INDEHOLDER

Din entre til DGI-byen er inkl. i prisen og du skal bare sige dit navn, så kan de se dig på listen - sig du skal ind til Dykkergitte. Du skal være omklædt og klar til at snorkle på den aftalte tid. Du kan købe eller låne udstyr af os. 

Dykkergitte afholder ikke længere dykkerkurser. Vi kan anbefale Diving 2000 som et alternativ.

Information

Holdstørrelse: Snorklingen udføres med max. 4 personer pr. instruktør. Hvis I er flere, som gerne vil snorkle sammen, f.eks. en familie, kan dette selvfølgelig lade sig gøre.

Krav: Minimum 8 år gammel.

Vi laver også særhold, hvis I f.eks. er en gruppe på 10 personer, der ønsker at lære det samlet - kontakt os for den slags kurser. Rabatordninger for min. 10 personer ad gangen.

Tidsbestilling og tilmelding er nødvendig.

Kommende datoer - vi snorkler, når vi kan. Tilmeld dig til gitte@dykkergitte.dk Tælleren virker ikke, så du kan ikke se, hvor mange ledige pladser der er. Men du kan godt booke her: )

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris