AFBALANCERING

KURSUS: The Padi Peak Performance Buoyancy Course

Bliv bedre til at "holde balancen" i vandet og få meget mere ud af dine øvrige dyk. Når først du har balancen, så vil du have mere energi til at nyde dykket. Vil du gerne være neutral i vandet og ligge og svæve henover bunden uden at røre den og uden at forstyrre verdenen i havet? Så er afblanceringskurset /PPB kurset lige et kursus for dig. Du lærer at ligge neutralt i vandet, hvor meget bly skal du have på og hvordan fordeles det, så du ligger perfekt? På kurset får du en række teknikker til at kunne ligge godt i vandet og dermed få meget mere ud af din dykning. Når først balancen og blymængden er på plads, så bliver glæden ved dykning større. Du vil helt bestemt bedre kunne styre et kompas, en bøje og bedre kunne holde øje med din makker. I det hele taget vil du få mere styr på dig selv under vandet og på at holde dig i den rigtige position. Desuden ser det supergodt ud. De fleste har nok været imponeret over en divemaster/instruktør, der elegant svæver afsted. Det tager træning at nå at blive helt perfekt, men efter kurset, så ved du, hvad du skal træne videre på.

Kurset indeholder

Kurset tæller som en af de 5 specialer, som du skal have for at opnå titlen Master Scuba Diver. Alle, der har dykkercertifikat, kan deltage på dette kursus og du skal bare være fyldt 10 år. Pris kr. 1.200,- + evt. leje af udstyr og køb af materialer (kr. 250,-)

INFORMATION

Vi tager 2 lange dyk, så du virkelig får styr på din afbalancering. Desuden er dette kursus et afslappet kursus, da du ikke skal bestå teori prøve, men rent praktisk forbedre dine dykkerfærdigheder. Det hele foregår i åbent hav og vi vælger dagens bedste dykkersted alt efter vind og vejr.

Kommende datoer

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris