Tørdragts dykker

KURSUS: The PADI Dry Suite Diver Course

Vil du have et dejligt dyk uden at skulle bekymre dig om vandtemperatur? Hvis du kan sige:" JA!" til dette, så er dette PADI Tørdragt kursus noget for dig. Tørdragten giver dig et beskyttende lagvarme, som isolere dig fra vandet og holder dig derved både varm og tør. Vil du gerne forlænge dykker sæsonen og dykker om vinteren eller på koldere steder? I vintermånederne er der oftest bedre sigt, og det er i sig selv fascinerende at kunne dykke mellem isflager eller sågar under isen. Selvom vi ikke har is hvert år herhjemme, så bare det at kunne holde varmen bedre når det er koldt – det betyder virkelig meget for din dykkerglæde om vinteren. DIT NÆSTE EVENTYR Mange erfarne dykkere foretrækker altid at bruge tørdragt, idet den forlænger dykkets varighed. Derfor kan det være en fordel at dykke med nitrox. Se mere på næste kursus. Dette kursus er en del af vejen til Master Scuba Diver. Kurset tæller som et af de 5 specialer, som du skal have for at opnå Master Scuaba Diver titlen. Kurset er for alle certificerede dykkere.

Kurset lærer du

  • Afbalancering i tørdragt
  • Vedligeholdelse, opbevaring og basic reperation af din tørdragt
  • Viden om mulighederne indenfor "undertøj" under din tørdragt
  • Sikkerhedscheck
  • Teknikker til at komme i vandet
  • Check for luft i dragten
  • Afbalanceringscheck
  • Diverse sikkerhedsøvelser

 

For at blive certificeret tørdragtsdykker skal du lave teorien på dette link her

https://www.padi.com/courses/dry-suit-diver?irra=5248 

Hvis du ønsker at blive PADI certificeret tørdragtsdykker, skal du huske at vælge Dykkergitte som dykkercenter, når du køber din e-learning. Du kan bruge linken her og vælge det rigtige kursus. Hvis du har valgt et andet center, skal du få dem til at give dig koden, så vi kan certificere dig.

Måske ønsker du bare at blive bedre til at bruge tørdragten, og så er du også velkomen på kurset og så bare tage den praktiske del.  

Kommende datoer

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris