Galapagos

Masser af hammerhajer og hvalhajer

Gruppetur til Galapagos

Galapagos er et af verdens bedste naturområder og vi laver dykkertur dertil den 30. oktober til 6. nov. 2021 for erfarne dykkere. Dette er en tur for dig, der vil se masser af hammerhajer og som gerne vil se de store hvalhajer.  

Jeg har lige været afsted (okt. 18) og jeg siger næsten altid om alle steder jeg er at - "det er ikke som Maldiverne" og det er dette sted heller ikke. Det er en enestående naturoplevelse. 

Båden

Båden hedder Tiburon Explorer og er en helt nybygget båd. Den bliver lanceret i april 2020, så den har sejlet lidt inden vi går ombord. Der er plads til i alt 16 dykkere ombord.

 

Selve dykningen

Dykningen er udfordrende og spændende og vi så stimer af hammerhajer, legende søløver og gravide hvalhajer - desuden er der også en masse andre flotte fisk.

Vandet er ca. 18 - 22 grader så en 7 mm er fint til den type dykning. 

Dykningen er for erfarne dykkere i det område, vi skal til, så du skal have 100 dyk inden vi rejser. Du kan godt tilmelde dig selvom du ikke har dyk nok lige nu, men du skal have opnået min. 100 dyk for at deltage på turen. Ring til Gitte på 3064 9000 så lægger vi en plan for din dykning. 

På land

Findes der masser af kæmpeskildpader - nogle op til 150 år gamle. Den sidste dag på båden bruger vi til at tage op i højlandet og se efter dem. De er gigantiske og spændende dyr. Vi så masser af pelikaner - blå fodede bubbies og ja masser af andre fugle i parringsritualer - desuden masser af baby skildpadder og baby søløver. 

Kort sagt en helt uforglemmelig tur. 

Rejsen er 30. okt. til 6. november 2021. 

Prisen er kr. 42.500,-  pr. person for ophold på båden i dobbelt standardkahyt. Tillæg for kahyt på hovedækket. 

Prisen er inkl. dykning, lån af flasker og bly 12L samt ophold og fuld forplejning ombord på båden 30 - okt. - 6. nov. 2021. Dykkergitte er selvfølgelig også med på turen. Dykningen vil blive ledet af erfarne uddannede guider. 

 

Den kan også bookes på andre tidspunkter med Dykkergitte.

Depositum på kr. 10.000,- betales ved tilmelding. 2. rate juni 19 og 3 rate okt. 19, sidste rate den 1.2.20. Når vi har modtaget din betaling, er du sikker på pladsen på turen. Evt. tillæg for kahyt på hovedækket betales også ved tilmelding. Kr. 2000,- pr. person.

 

Ikke Inkl. i prisen. 

Fly til og fra Galapagos. Transfer til båden. Alle udgifter før og efter bådturen. Evt. leje af dykkerudstyr. Fuel og Nitrox - betales ombord på båden. I alt pt. USD 300,- Indgang til Galapagos USD 100 betales i lufthavnen - Turist card og Trykkerkammer skat - pt. på USD 35 pr. styk.

Afbestillings- og syge-/rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager.

Afbestillingsbetingelser:

Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes aldrig.
Ved afbestilling 7 mdr.  før afgang, så refunderes 50% af beløbet, som er betalt udover depositum, som aldrig refunderes. 
Ved afbestilling mindre end 7 mdr. før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Jeg kan arrangere fly, evt. overnatninger før og efter turen og når vi nærmer os, så vil du modtage tilvalg til turen. 

Kontakt Gitte for tilmelding og mere information. Tlf. 3064 9000

 

Se spændende destinationer

Husk du kan også rejse til Galapagos på andre tidspunkter, så kan Dykkergitte booke dig ombord og vi er absolut konkurrence dygtige på prisen, samt at vi er medlem af Rejsegarantifonden 1848 så du kan roligt rejse med os. 

Husk at læse handelsbetingelserne for bookning på generelle betingelser her

Billeder fra tidligere rejser