Galapagos

Masser af hammerhajer og hvalhajer

Gruppetur til Galapagos

Galapagos er et af verdens bedste naturområder og vi laver dykkertur dertil den 10- 17. oktober 2020 for erfarne dykkere. Dette er en tur for dig, der vil se masser af hammerhajer og som gerne vil se de store hvalhajer.  

Jeg har lige været afsted (okt. 18) og jeg siger næsten altid om alle steder jeg er at - "det er ikke som Maldiverne" og det er dette sted heller ikke. Det er en enestående naturoplevelse. 

Båden

Båden hedder Majestic og er en virkelig flot båd, som vi bor på. Da jeg var ombord på min sidste tur stod den fuldstændigt fantastisk. Maden er rigtig god og du kan se flere billeder herunder af båden. Da man er ombord hele turen, er det vigtigt at båden er rigtig lækker og det har jeg på denne tur prioriteret højere end prisen. 

Selve dykningen

Dykningen er udfordrende og spændende og vi så stimer af hammerhajer, legende søløver og gravide hvalhajer - desuden er der også en masse andre flotte fisk.

Vandet er ca. 18 - 22 grader så en 7 mm er fint til den type dykning. 

Dykningen er for erfarne dykkere i det område, vi skal til, så du skal have 100 dyk inden vi rejser. Du kan godt tilmelde dig selvom du ikke har dyk nok lige nu, men du skal have opnået min. 100 dyk for at deltage på turen. Ring til Gitte på 3064 9000 så lægger vi en plan for din dykning. 

På land

Findes der masser af kæmpeskildpader - nogle op til 150 år gamle. Den sidste dag på båden bruger vi til at tage op i højlandet og se efter dem. De er gigantiske og spændende dyr. Vi så masser af pelikaner - blå fodede bubbies og ja masser af andre fugle i parringsritualer - desuden masser af baby skildpadder og baby søløver. 

Kort sagt en helt uforglemmelig tur. 

Rejsen er 10 til 17. oktober 2020. 

Prisen er kr. 43.500,-  pr. person for ophold på båden i dobbelt standardkahyt. Tillæg for kahyt på hovedækket. 

Prisen er inkl. dykning, lån af flasker og bly 12L samt ophold og fuld forplejning ombord på båden 10 - 17 okt. 2020. Dykning ved lokale guider og ved mere end 10 deltagere vil Dykkergitte eller en af dem, der arbejder for Dykkergitte være med på rejsen. 

Denne tur er på båden Majestic. Den har plads til 16 dykkere. 8 på hovedækket og 8 under dæk. 

Den kan også bookes på andre tidspunkter med Dykkergitte.Ikke indeholdt i prisen

Depositum på kr. 10.000,- betales ved tilmelding. Når vi har modtaget din betaling, er du sikker på pladsen på turen. Evt. tillæg for kahyt på hovedækket betales også ved tilmelding. Kr. 2000,- pr. person.

 

Ikke Inkl. i prisen. 

Fly til og fra Galapagos. Transfer til båden. Alle udgifter før og efter bådturen. Evt. leje af dykkerudstyr. Fuel og Nitrox - betales ombord på båden. I alt pt. USD 300,- Indgang til Galapagos USD 100 betales i lufthavnen - Turist card og Trykkerkammer skat - pt. på USD 35 pr. styk.

Afbestillings- og syge-/rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager.

Afbestillingsbetingelser:

Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes aldrig.
Ved afbestilling 7 mdr.  før afgang, så refunderes 50% af beløbet, som er betalt udover depositum, som aldrig refunderes. 
Ved afbestilling mindre end 7 mdr. før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Hvis I hellere vil rejse på et andet tidspunkt, så kan Gitte arrangere en tur for jer.

Jeg kan arrangere fly, evt. overnatninger før og efter turen og når vi nærmer os, så vil du modtage tilvalg til turen. 

Kontakt Gitte for tilmelding og mere information. Tlf. 3064 9000

 

Se spændende destinationer

Husk du kan også rejse til Galapagos på andre tidspunkter, så kan Dykkergitte booke dig ombord og vi er absolut konkurrence dygtige på prisen, samt at vi er medlem af Rejsegarantifonden 1848 så du kan roligt rejse med os. 

Husk at læse handelsbetingelserne for bookning på generelle betingelser her

Billeder fra tidligere rejser