MALDIVERNE

Dyk Med De Store Havdyr

Maldiverne - Øparadiset i det Indiske Ocean

Afgang hver uge.

Depositum kun kr. 5000,- Kun bankoverførsel

Dykkergitte har rejsegaranti nr. 1847

 

Liveaboard dykning i verdensklasse

Turen er åben for dig, som vil med på en safaritur med eventyr og fantastisk dykning.

Der dykkes på forskellige dykkersteder på flere af atollerne på Maldiverne, så der er rigtig god mulighed for at se de forskellige store dyr.

Denne tur kan kun betales med bankoverførsel.

Turen inkluderer

  • Denne tur er uden fly - vi hjælper dig gerne med fly men det kommer oveni prisen
  • Transfer fra/til lufthavnen Male på Maldiverne
  • 10 dage, hvoraf 8 dage/7 nætter ombord på liveaboard,
  • 6 dage med 2-3 dyk/dag - ca. 17 dyk ialt.
  • Alle måltider og snacks om bord på liveaboardskibet
  • Te, kaffe og vand om bord
  • Brug af lokalt fiskeudstyr
  • Grill-aften på ubeboet tropeø (hvis vejret/ruten tillader det)
  • Tur til Male (hovedstaden)

SAFARIBÅDEN

Der er flere forskellige typer af liveaboard med plads til. hhv. 18 eller helt op til 24. dykkere (2 personer/kahyt) . Priser oplyses for 1 plads i delt dobbeltkahyt, og der er bad og toilet på hver kahyt - pris er for standardkahytter - suiter kan tilkøbes til infomødet i begrænset omfang. Kahytten rengøres hver dag. Der er mulighed for at komme ind på en ø og købe souvenir og se og snakke med lokalbefolkningen.

Der er spisesal, sofaområde og bar indendørs samt solfaciliteter på dækket. Her er rig mulighed for at opleve verdensklasses dykning og så blive forkælet på skibet mellem dykkene og om aftenen.

Betingelser - Denne tur kan kun betales via bankoverførsel! Det koster et ret stort gebyr til paypal, hvis du bruger knappen og booker over nettet. Kontakt derfor Gitte, hvis du vil med - tlf. 30649000 - der er ledige pladser på begge ture.

Rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager

Depositum på kr. 5.000,- betales ved tilmelding. Når vi har modtaget dit depositum, er du sikker på pladsen ombord på båden. Restbeløbet skal betales senest 4 måneder inden safarituren starter.

Tilmelding er bindende og sker ved bankoverførsel til Handelsbanken reg. 7632 konto 0001007239.

Afbestillingsbetingelser:

Depositum refunderes aldrig. Ved afbestilling 90 dage før afgang, så refunderes 50% af beløbet. Ved afbestilling mindre end 90 dage før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Oplev noget af verdens bedste dykning ved øgruppen Maldiverne i det Indiske Ocean. På overfladen er Maldiverne et sandt paradis med små palmeøer med hvide sandstrande midt på ækvator. Når du kommer under overfladen oplever du at livet her er ubeskriveligt.

Maldiverne har alt inden for store havdyr og er en af de bedste steder til at møde mantaer, hvalhajer, skildpadder, napoleon fisk, revhajer, hammerhajer, kæmpe stimer af flotte koralfisk og flotte koral-rev. Der er aldrig garanti for at se betemte arter, men vi er ofte de fleste af de store. Her er stille revdykning inden i atollerne, strømdyk i kanalerne mellem atollerne og flotte vægdyk på ydersiderne af atollerne. Dykkeroplevelser for livet.

Som en af de få steder i verden, kan du møde hvalhajer og mantaer hele året på Maldiverne - du skal blot vide hvor du skal dykke. Den erfaring har Dykkergitte. Siden år 2003 har vi flere gange om året haft dykkerture samt arrangeret individuelle dykkerrejser til Maldiverne, og vi kender derfor de bedste dykkersteder.

Kontakt Gitte for tilmelding og mere information. Tlf. 3064 9000

2hajergråmantahelttæt

Hvornår vil du med på næste tur?