DYKKER LEJR PÅ STEVNS MED DYKKERGITTE

Dykkerskole 26. - 29. juli 2021

Dykker lejr på Stevns med Dykkergitte

Dykkergitte sommerferie på Stevns på Stevns Naturcenter. 
Dette er for ALLE uanset, om du er helt ny eller mere erfaren dykker. 
 
Dyk ned i historien og kridthavet og alt det, som skete dengang for 66 millioner år siden.
 
For at deltage på lejren får du adgang til Naturcenteret og overnatningsmulighed sammen med andre dykkere. Selve dykningen betales for sig alt efter, hvad du gerne vil have. 
 
Når du skal ud og dykke, kan du vælge mellem prøvedyk  (gratis hvis du tilmelder dig PADI Open Water med det samme lige efter dykket) Inkl. leje af udstyr. 
 
Begynder kursus PADI Open Water Diver. (Kr. 3399 + e-learning) Dette kursus er inkl. leje af udstyr. 
 
Advanced, (kr. 1999 + e-learning) Ex. evt. leje af udstyr. 
navigationskursus,  (kr. 1200) ex. evt. leje af udstyr
Tur  (kr. 259) Ex. evt. leje af udstyr.  Her vil den ene tur være et natdyk, hvis man ønsker et. 
 
Ønsker du andre speicaler eller kursus, så mail til gitte på gitte@dykkergitte.dk eller ringn på 3064 9000. 
 
Uanset hvad, kan du se frem til en fantastisk uge i sommerferien, hvor du vil være sammen med andre dykkere - helt nye som erfarne - og tanken er at man kan hygge sig om bålet om aftenen - hvis man da ikke er frisk på et natdyk : ) 
Kort sagt. Dykning, hygge og fællesskab a la gammeldags lejrskole. 
Man kan også gå på jagt efter fossiler langs kysten (eller i mellem dykkene)
 
Der vil være mulighed for at lave mad, brygge kaffe og i det hele taget have en base på Naturcenteret. Der er også mulighed for at købe mad udefra. 
Det koster kr. 995, - for selve opholdet - dvs. overnatning fra 26 - 29 juli. vi skal selv sørge for mad, enten laver vi det sammen - eller vi bestiller det. Det er for egen regning.. Dertil kommer den (de) dykkeraktivitet (er), som du ønsker at deltage i. Dette skal bookes på forhånd, så vi har nok instruktører og divemastere til opgaverne.
 
Rasmus Elvekjær, Biolog og Naturvejleder i Stevns Kommune udtaler:

Det er helt unikt at Gittes dykkerskole også vil formidle Verdensarven under vandet.
Stevns Klint blev udnævnt UNESCO Verdensarv, fordi at fortidens havområde på Stevns gemte på et dramatisk kapitel i jordens historie. Et ganske tyndt askelag, fiskeleret på havbunden dengang fortæller nu historien om, hvordan dinosaurerne og mange andre dyr og planter blev udslettet. Det var for 66 millioner år siden at denne store masseuddøen skete, da asteroide ramte jorden. Nu kan man tage på en tidsrejse tilbage til fortiden ved at udforske kysten både over og under vandet langs Stevns Klint.  At Dykkergitte og hendes kursister nu vil fokusere på, at udforske den undersøiske historie og sammenligne med dyrelivet i havet i dag, lyder bare super spændende.

 

Stevns naturskole er igang med at blive opdateret, bl.a. med nye madrasser. Der er masser af plads - så der er god plads til alle og man sover på sovesale, men der er god plads, så man kan nemt indrette sig.  Hvis man har lyst, kan man også medbringe telt og sætte op på teltpladsen.  Vi har mulighed for at grille, se dykkerfilm på et kæmpe lærred som i en  biograf, (hvis nu det regner om aftenen og vi ikke kan side omkring bålet og fortælle dykkereventyr)

Ligeledes er der et fantastisk teorilokale, hvor vi bl.a. vil undervise i Open Water Teori, Navigation eller førstehjælp. Alt efter, hvad vores deltagere har lyst til. 

 

Synes du, det lyder spændende - har du fri den periode og har du lyst til masser af dykning og fællesskab, så send en mail til gitte@dykkergitte.dk og meld dig til, så kan du også være med til at bestemme programmet : )

 

Glæd dig til en helt fantastisk sommer. 

Tilmelding på mail til gitte@dykkergitte.dk

Er du til hygge, grill og fællesskab, samt masser af dykning, krydret med historie, så er dette lejren for dig. Vi må gerne låne fiskestang, hvis man vil fange sin egen aftensmad. Stevns Kyst er nemlig et af de bedste steder at fange en stor havørred langs kysten. Man kan grille fisken, du har fanget eller hvad du ellers har med, hvis du ikke tror på dit held som fisker. (Husk fisketegn) Man handler ind til sig selv - eller du har mulighed for at tilkøbe mad. Prisen er for overnatning og rådighed over Stevns Naturcenter fra den 26. til 29. juli 2021.

Information

Mødested: P-pladsen for enden af Boesdalsvej. Vejledning på Google Maps

Forudsætning: Ingen - det er muligt at tage PADI Open Water Diver på denne lejr.

Ture kan tilkøbes herunder

Tilmelding til gitte@dykkergitte.dk

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris