KULLEN

Klippedykning på den anden side af Øresund

Klippedykning i undervands-naturreservat på Kullaberg lidt nord for Helsingborg. Der findes to områder i Kullen, og vejrforholdene bestemmer, hvor dykkerturen går til.

Ablahanm ligger på Kullens nordside og kendetegnet er en lille lagune, som resulterer i super flot klippedykning. På begge sider af lagunen er der et meget flot undervandslandskab med bl.a. små skråninger og en lille grotte. Klipperne fortsætter til ca. 16 meters dybde, men dykket kan gå helt ned til 20 meter, hvor der primært er sandbund. Alt efter vinden kan turen også gå til andre steder på Kullen - f.eks. Ransvik, hvor der også er god dykning.

Ransvik ligger på Kullens sydside. Sydsiden har ligeledes flotte klippeformationer med dale, som man kan svømme igennem. Også her kommer vi omkring 16 meter ned. Turen går til Ransvik, når vinden kommer fra nord.

Uanset hvor turen går til, tager vi to dyk og nyder naturen og en kop kaffe mellem dykkene.

TUREN INDEHOLDER

På turen med DykkerGitte er der en uddannet dykkerleder, som er ansvarlig for turen. Vi medbringer selvfølgelig det nødvendige sikkerhedsudstyr, såsom førstehjælpskasse og ilt-udstyr. Vi hjælper med at aftale fællestransport, hvis du melder til senest en uge inden turen. Transport er ikke inkl. i prisen. Vi sørger for transport af udstyr, som du har lejet af os. 2 dyk.

Information

Mødested: First Mölle Camping - Sverige - Kullaberg

Forudsætning: Gyldigt certifikat (minimum Open Water Diver) for dykkere.

Kommende datoer - tælleren virker ikke, så du kan ikke se, hvor mange ledige pladser der er, men du kan booke så længe du kan se turen

Start dato Slut dato Navn Pladser Pris