PADI RESCUE DIVER

KURSUS: PADI Rescue Diver kursus

Lær at hjælpe din makker og dig selv i en nødsituation. Vil du udbygge din viden omkring redning i forbindelse med dykning? Forebygge ulykker og være mere sikker?

Dette kursus er et, der virkelig rykker! Mange oplever dette kursus som det mest lærerige i deres dykkerkarriere. Du lærer, hvordan du kan gøre en livsvigtig forskel i forbindelse med en dykkerulykke. Du lærer at tage ansvar og redde andre mennesker, der er kommet i nød i forbindelse med dykning. Desuden bliver vi god tid på at træne, hvordan man forebygger ulykker. Du lærer at genkende situationer, der kan opstå, så du i god tid inden det bliver farligt kan nå at gribe ind. Du bliver kort sagt en meget mere opmærksom dykker og en Rescue dykker er altid populær, fordi du efter kurset får den skærpede opmærksomhed, der gør dig til en endnu bedre dykkermakker end du er i forvejen.

Vi gennemgår teori og får opøvet dine praktiske færdigheder i forbindelse med redningsaktioner. Husk du skal have læst teorien inden kurset og der er teoriprøve på kurset.

HVAD LÆRER DU

  • At genkende og forebygge dykkerulykker
  • Genkende og håndtere stress hos andre dykkere
  • Selv-redning
  • Håndtering af ulykker og udstyr
  • Redning af paniske dykkere
  • Redning af bevistløse dykkere
  • Blive en mere årvågen og sikker dykker
  • Mere selvtillid og du føler dig som en mere garvet dykker

Kurset er for ALLE – uanset fysisk form, så vil du altid kunne gøre en forskel og være med til at forebygge ulykker og være med til at redde liv i yderste konsekvens.

UDSTYR

Det er en fordel, hvis du har dit eget dykkerudstyr, da du vil kunne reagere hurtigere hvis du kender dit udstyr i forvejen, men det er ikke et krav. Du kan leje udstyr til kurset af Dykkergitte.

EFR KURSUS

Vi afholder altid EFR forbindelse med Rescue Diver kurset. Så hvis du ikke har et gyldigt førstehjælpsbevis som er blevet opdateret inden for de sidste 2 år så husk at tilmelde dig EFR kurset også.

EFR er et rigtig godt førstehjælpskursus så tag endelig din bedre halvdel med eller hele familien. Det er nemlig ikke kun dykkere, der kan komme galt afsted. På kurset lærer du at vurdere situationen, passe på dig selv, lægge i sideleje, hjertemassage, store blødninger, noget i halsen, brandsår, ryg/nakke skader samt shock.

Kurset indeholder:

Kurset består af:

  • Redningstræning i bassin - eller lavt vand om sommeren, 10 emner fordelt på fem moduler.
  • Ulykkescenarier i åbent vand, 4 scenarier

Teoridelen tages som e-learning Klik her og køb det af PADI. Du skal helst være færdig med e-learning inden kurset. Du kan som tillæg også købe en bog, men du skal bestå e-learning også. 

 

Dykkergitte afholder ikke længere dykkerkurser. Vi kan anbefale Diving 2000 som et alternativ.

DIT NÆSTE SKRIDT

Kurset er for dig, der ønsker at videreuddanne dig og som ønsker at blive en virkelig dygtig dykker. Kurset er nødvendigt, hvis du ønsker at lave mere avanceret dykning eller ønsker at gå videre som Divemaster.

Kommende datoer

[bookinglist productcategory="110" show_end_date="yes" max_render_days="365"]